söndag 9 januari 2011

Fluctuations in the silver market, pressTV

Max Keiser och David Morgan diskuterar silvermarknaden på ett betydligt tydligare sätt än dom brukar, fantastiskt bra! Nästan så man skulle kunna tro att någon mailat Max Keiser och bett om just detta...?




 http://www.presstv.com/Program/159182.html

2 kommentarer:

  1. Intressant och bra blogg. Har du lust att nämna vad du tycker man ska tänka på när man vill köpa silver/guld. Om man nu vill köpa 1 kg silvertackor så skiljer det en del i pris beroende på tillverkare (jfr guldcentralen och liberty silver), vad bör man tänka på?
    Samma fråga gäller även guld fast är mer intresserade av 100 gr tackor.

    SvaraRadera
  2. Jag kan bara tala för mig själv men jag tycker att man först och främst ska fundera på varför man köper ädelmetaller. Är det en ren investering, är det för att skydda sina pengar mot inflation eller för att skydda sig själv mot en eventuell kollaps i vårt monetära system? Är det ett ställningstagande mot vårt nuvarande system eller kanske lite av varje?

    Någon läsare kan säkert ge dig bättre svar på vilka tackor/mynt du ska välja och varifrån än jag, men en sak som kan vara värd att tänka på speciellt om du investerar större summor är kanske att inte bara satsa på större tackor. Skulle du någon dag vilja sälja en liten del av innehavet kan det bli svårt om du exempelvis äger två enkilostackor. Då får du sälja hälften, allt eller inget helt enkelt.Jag tror iallafall att lite mynt av någon mer välkänd sort som exempelvis Silver Eagles kan vara bra att ha en vacker dag. Libertysilver har jag personligen bra erfarenheter av. Använd rabattkoden springmedsaxen så får du lite rabatt och samtidigt stödjer du den här blogen också.

    Fyll gärna på med tips och råd kära läsare! Alla tjänar på att dela med sig av information och kunskap och Hej och Hå har också massor att lära!

    SvaraRadera