måndag 9 maj 2011

Cornucopia, suck.

http://springmedsaxen.blogspot.com/2011/04/det-dar-ordet.html

http://cornucopia.cornubot.se/2011/05/vakense-grundare-smutskastad-av-svts.html

Läs också hans alldeles egna tråd om konspirationsteorier där Hej och Hå lyckas reta Cornucopia så att han refererar till Hej och Hås mamma.

http://cornucopia.cornubot.se/2010/10/om-konspirationsteorier.html

2 kommentarer:

  1. Jo, han är ett sorgligt kapitel. På ett ställe medgav han att han inte fick skriva ordet terrorist för då ficka han inga reklampengar genom googls Adsense. Kunde inte låta bli att lägga in en kommentar i hans konspirationstråd. Rädd att den suddas ut så jag lägger upp den här med:

    Vad skönt det känns när kvasipsykologer (som dessutom schaman-aktigt försöker tyda den riggade ekonomiska "marknaden" genom att röra runt lite med mumbo jumbo siffror som får en riktig matematiker att garva på sig) mentalt sjukförklarar människor som ifrågasätter den offentliga lögnen. Nästan som i Sovjet där de stoppade in dissidenter på sinnessjukhus.

    Att media och politiker bevisligen ljugit för dig innebär att de talar sanning nu för annars har du en foliehatt på dig och bör spärras in på ett Sovjetiskt mentalsjukhus. Lita på median och politikerna som ljög för dig tidigare, annars.....?

    Så, visst, Cornu! För att inte hamna på ditt sinnessjukhus ger vi oss - det fanns massförstörelsevapen i Irak, Irak hade med 911 att göra, Kuvösbarnen i Kuwait som blev utkastade av Irakiska soldater, och användes som ursäkt för Irak-kriget1, blev utkastade, Golf of Tonkin hände o.s.v, o.s.v.

    Vilka fler av medias/politikernas bevisade lögner ska vi erkänna som sanna för att vi ska kunna tvätta av oss den psyksjuk-stämpel du förkunnar med dina djupa Kalle Anka-psykologikunskaper? Att det aldrig fanns något CIA projekt som hetta operation Gladio som spred terror i Europa? Visst, jag erkänner att det aldrig fanns och glömmer bort bevisen - bara jag slipper bli inspärrad på ditt dårhus.

    Det här var ett riktigt lågvattenmärke cornu! Det är nästan så man vill idiotförklara dig med! Men du får nöja dig med att vara Kalle Anka!
    "

    SvaraRadera
  2. Ja, jag håller med dig Lincoln. Grejen med Cornu är att jag vet att han är otroligt skärpt egentligen, och därmed är jag övertygad om att han egentligen vet sanningen. Han vill bara inte förknippas med sådant eftersom hans blogg genererar pengar till honom. Det är jättesynd, för han skulle ha förmågan att göra skillnad om han bara ville.

    Antingen är jag en idiot eller så är den officiella versionen av vad som hände elfte september en fullständig saga. Båda alternativen är möjliga :)

    SvaraRadera