torsdag 28 juli 2011

Slump? Ta en kopp kaffe och tänk efter. (Med tv:n avstängd)



Det är dags att någon med författartalanger sätter sig ner och förevigar sagan i ord. Man behöver ju inte säga det man inte får säga. Den kan heta "Sagan om den stora supermakten X som i själva verket är den nya lilla staten Y och deras äventyr i världen". Någon som känner sig manad?

Jämför bilden ovan med storylinen kring kriget mot terrorn, kanske går det upp ett ljus? Nu är ju det kriget i det närmaste färdigt, facit finns ovan, så herr posterboy Z dog och begravdes i havet. Nu är det istället dags att rikta apparaten som byggts upp kring detta mot alla andra för att säkerställa rådande ordning.

Om du inte gillar sagan, sorry. Skriv en egen. Om du inte gillar Hej och Hå på grund av sagan han precis hittade på, tryck på vänsterpilen i din webläsare och du skall tas tillbaka till din egna saga.

3 kommentarer:

  1. Oj vilken tur att Iran inte har kärnvapen.....ööööhhhhhh :-(
    Skall bli intressant(läs tragiskt) att se vad det blir för "false flag operation" som används som argument för att hamna i konflikt med dom.

    Hemska tanke...
    /Markus

    SvaraRadera
  2. Iran Is Not The Problem.

    Rekommenderas Varmt.

    http://vidsynt.wordpress.com/2010/07/25/iran-is-not-the-problem/

    SvaraRadera
  3. Bra film Vidsynt,även om jag kanske tyckte att alliansen mellan USA och Israel kunde påpekas tydligare, men annars bra film. Iran är inte problemet som sagt.

    SvaraRadera