söndag 12 juni 2011

Digital Black Friday: First Bitcoin "Depression" Hits

Artikel om bitcoins. Att läsa kommentarerna först kan ge insikt åt själva artikeln.

http://www.dailytech.com/Digital+Black+Friday+First+Bitcoin+Depression+Hits/article21877.htm

2 kommentarer:

  1. Men det verkar vettigare och vettigare med bitcoin för min del. Visst, det finns problem och myndigheterna kommer försöka stoppa det (kanske var det de som förökte sänka Bitcoin genom att sälja bitcoin de samlat på sig? Man vet ju aldrig).Men jämfört med vanliga skuld/kredit valutorna är bitcoin ett under av tillförlitlighet.

    Kunde inte låta bli att käbbla lite på Cornus blogg när han snackade ner bitcoin igen. Får känslan av att han är ganska styrd. Som alltid med gatekeepers ska man inte kolla vad de skriver (för Cornu skriver mycket som är vettigt också) utan kolla på vad de utelämnar. Och det är mycket som Cornu tassar förbi - för mycket.
    http://cornucopia.cornubot.se/2011/06/upp-som-en-sol-ner-som-ett-bitcoin.html

    Fick känslan av att du också var inne och skrev också hos Cornu.
    Ha det bra nu!
    Lincoln

    SvaraRadera
  2. Jo, jag erkänner att jag var där och skrev ett par rader. Jag kan inte låta bli att bli lite arg när det sprids medvetna lögner eller kraftigt vinklad information.

    Jo, visst undviker han en hel del den gode Cornu. Det blir lite väl uppenbart ibland. Det är synd, för det är ändå ganska många som läser hans blogg och har någon sorts blint förtroende för det han skriver (som precis som du säger faktiskt är bra i en del fall)

    Detsamma Lincoln!

    SvaraRadera